سفارش تبلیغ
صبا ویژن

باتری لیتیوم پلیمری و لیتیوم یونی(تلفن همراه)

تلفن همراه یا همان موبایل یکی از پرطرفدار ترین اختراعات بشر است. بعید می دانم بتوانید در این کره خاکی فردی را پیدا کنید که فاقد گوشی تلفن همراه باشد. تلفن همراه امروزه به عضو مهمی از افراد تبدیل شده است به همین خاطر حفظ و نگهداری از آن بسیار حائز اهمیت است. در بین اجزای گوشی های همراه، باتری تلفن همراهیکی از مهم ترین قطعات است. به طوری که اگر باتری مختل شود، تمام مدار الکتریکی تلفن شما برهم خواهد خود. باتری جزئی از اجزای مصرفی تلفن ها است. که شما می توانید با هر بار شارژ کردن آن مجدد از آنها استفاده کنید.

در مورد باتری تلفن های همراه چه اطلاعاتی دارید؟ آیا می دانید چند برند از باطری تلفن همراه در دنیا وجود دارد؟ در مورد قیمت این باتری ها چیزی می دانید؟ یا حتی می دانید که هر چند وقت یک بار باید اقدام به تعویض باتری تلفن همراه خود کنید؟ پیشنهاد می کنیم قبل از اینکه پاسخ تمام این سوالات را دریافت کنید، اقدامی برای خرید باتری تلفن همراه نکنید زیرا با عدم داشتن اطلاعات کافی می تواند باعث شود شما متضرر شوید.

انواع باتری موبایل

ابتدا قصد داریم در مورد انواع باطری  تلفن همراه با شما صحبت کنیم. شما باید انواع باتری تلفن همراه را بشناسید تا بر اساس آن بتوانید باتری مورد نظر تلفن خود را تشخیص بدهید. باطری ها در طول تاریخ دچار تغییرات گسترده ای شده اند. این موضوع را می توانید از اندازه و سایز باتری تلفن های قدیمی با تلفن های هوشمند امروزه به راحتی پی ببرید. باتری موبایل برای هر تلفنی با دیگری متفاوت است. یکی از دلایلی که باعث به وجود آمدن انواع باتری تلفن همراه شده است، دخالت برند های مختلف در تولید گوشی های همراه است.

برای مثال شما نمی توانید باتری های تولیدی از گوشی سامسونگ را برای گوشی های اپل استفاده کنید. بنابراین در وهله اول باید بدانید که باتری ها بر اساس برند هر گوشی و مدل آن با یکدیگر متفاوت اند. اما از نظر جنس، تفاوت های دیگری نیز میان باطری ها وجود دارد. بر این اساس باتری ها به 4 دسته تقسیم می شوند. باتری های نیکل متال هیبرید، باتری لیتیوم یونی، باتری باتری نیکل کادمیوم و باتری لیتیوم پلیمری. هر یک از این دسته باتری ها ویژگی هایی دارند که آنها را نسبت به یکدیگر متمایز کرده اند. در ادامه در خصوص هر یک از این نوع 4 باتری تلفن همراه با شما صحبت خواهیم کرد. برای آشنایی بیشتر با قیمت باتری تلفن همراه و خرید بهترین باتری تلفن همراه به سایت شهر باتری مراجعه کنید

باتری تلفن همراه

باتری لیتیوم پلیمری و لیتیوم یونی

گفتیم که 4 نوع باطری برای تلفن های همراه وجود دارد. در این قسمت قصد داریم در مورد باتری های لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری با شما صحبت کنیم. ابتدا باتری های لیتیوم یونی. شاید تعجب کنید اگر بدانید، محبوب ترین و بهترین تکنولوژی در ساخت انواع باتری تلفن همراه در این باتری استفاده شده است. اما متاسفانه این باتری ها چندان مورد توجه عموم قرار نمی گیرند زیرا نسبت به دیگر انواع باتری های موبایل، قیمت بالاتری دارند.

در مقابل، باتری های لیتیوم پلیمری، جزو باتری های سبک وزن هستند که مردم زیادی علاقه مند به خرید آن هستند. انی باتری ها از پیشرفته ترین تکنولوژی های روز دنیا برای ساختشان استفاده شده است. از نظر ظرفیت می توان باتری لیتیوم پلیمری را یکی از برترین باتری های تلفن همراه در دنیا دانست زیرا ظرفیت این باتری ها چیزی نزدیک به 2 برابر باتری های لیتیوم یونی است. از نظر اندازه نیز باتری های لیتیوم پلیمری، دارای ابعاد و اندازه بزرگ و حجم گیری نیستند و در مقایسه با باتری های لیتیوم یونی بسیار کوچک تر می باشند.برای تعمیر باتری تلفن همراه نیاز به دستگاه نقطه جوش باتری است برای تهیه دستگاه نقطه جوش باطری به سایت شهر باتری مراجعه کنید

باتری نیکل کادمیوم و نیکل متال هیبرید

به غیر باتری های لیتیوم پلیمری و لیتیوم یونی، دو نوع دیگر از انواع باتری تلفن همراه موجود است که شما می توانید آنها را برای تلفن های همراه خود خریداری کنید. البته باید قبل از خرید کمی با این باتری های آشنا شوید. باتری های نیکل کادمیوم شاید معرف حضوری بسیاری از شما باشد. این باتری ها اولین نسل از باتری های قابل حمل می باشند که اختراع شده اند. از نظر ظاهری، باتری های نیکل کادمیوم کمی بزرگ و از نظر وزنی کمی نیز سنگین می باشند. با هر بار شارژ باید زمان زیادی را تحمل کنید تا ظرفیت آنها پر شود.

باتری های نیکل متال هیبرید نیز از نظر کارایی شباهت های بسیار زیادی به باتری های نیکل کادمیوم دارند. این باتری ها در همه خصوصیت ها با باتری های نیکل کادمیوم شباهت دارند الا 2 مورد. اولین مورد از تفاوت باتری های نیکل متال هیبرید، ظرفیت آنها است. این باتری ها از نظر ظرفیتی، انرژی بیشتری نسبت به باتری های نیکل کامیوم ذخیره می کنند. تفاوت دوم آن ها نیز جنسشان است. باتری های نیکل متال هیبرید از نظر آلیاژ هیدروژن هستند.